Descarca aplicatia GRATUITA Furby
Descarca aplicatia Furby

Descarca aplicatia GRATUITA Furby pe dispozitivul tau iPhone®, iPod touch®, iPad® sau Android® si incepe sa-l hranesti pe Furby cu o varietate delicioasa de preparate din Camara sau din Deli.

Nu ai un Furby? Foloseste aplicatia pentru a vedea Dictionarul Furby si a auzi cum suna cuvintele in Furbish.

Iata cateva dintre functiile aplicatiei...

 • CAMARA
  – Alege din peste 100 de mancaruri diferite pentru Furby! Cunoaste-l mai bine pe Furby afland ce mancaruri ii plac si care ii displac.
 • DELI
  – Creeaza un meniu special pentru Furby cu peste 60 de ingrediente diferite pentru sandwich-uri.
 • TRANSLATOR
  – Ce a zis Furby? Foloseste translatorul pentru a traduce Furbish in timp real. Tine dispozitivul aproape de gura lui Furby atunci cand vorbeste. Atunci cand apar citatele, atinge fraza in Furbish sau in Engleza ca s-o auzi rostita.
 • DICTIONAR
  – Exerseaza limba Furbish chiar si atunci cand Furby nu e prin zona, cu acest dictionar complet Furbish-engleza (Un pont: e foarte util pentru a schimba biletele secrete cu prietenii)

Compatibil cu iPhone®, iPod touch®, iPad®, Samsung Galaxy S2, Samsung Note, Samsung Galaxy Tab 10.1, Motorola RAZR Maxx si Google/Asus Nexus 7.

SE INCARCA

Furby

Esti pe cale sa iesi de pe site-ul Furby.ro

Hasbro nu garanteaza ca termenii de confidentialitate ai site-ului cu care creezi o conexiune respecta standardele noastre.

Verifica intotdeauna termenii de confidentialitate ai unui site inainte de a oferi informatii personale.

Urmeaza sa parasesti site-ul Hasbro si sa accesezi site-ul Facebook. Daca ai un cont de Facebook, fa click pe 'Continua'. Daca nu ai un cont de Facebook, fa click pe 'Inchide'.

Folosind Facebook, accepti termenii si conditiile site-ului.

continua inchide
Inchide
No like oo-tye nah-bah!
Oops! Furby.com doesn't work this way.
Flip your iPad back.