Furby, profetul pisicilor, in actiune.vineri, 6 iulie 2012

Sa incepem cu inceputul: cine este Furby? Furby este prietenul a peste 40 de milioane de copii din toata lumea. De la prima generatie, din 1998, aceasta creatura pufoasa si amuzanta a cucerit lumea prin felul sau de a fi nonconformist, vorbaria in limba Furbish, reactiile intotdeauna imprevizibile si capacitatea de a invata constant.
A doua generatie, aparuta in 1995 de pe Insula Furby, a adus noi bucurii pentru copiii care isi doreau chiar mai multa interactiune savuroasa cu Furby: deja invatase sa recunoasca vocile prietenilor lor umani si sa stea de vorba cu alti Furby.
Insa cea mai evoluata generatie Furby este cea lansata in America la sfarsitul anului 2012, care acum si-a facut intrarea si in Romania: Furby asa cum il puteti gasi astazi pe rafturile magazinelor este mai creativ, mai emotional, mai imprevizibil si mai amuzant ca niciodata. Cu ochi expresivi care transmit fiecare traire a lui Furby prin animatiile LCD. Cu aplicatie pentru mobil, care prelungeste si imbogateste distractia. Cu un temperament fascinant, intelegere totala a ceea ce ii spui, niste miscari fantastice pe muzica si, cel mai important, cu personalitate proprie. Cu cat te joci cu el mai mult, cu atat ii formezi personalitatea. In functie de cum il tratezi, isi modifica reactiile si caracterul. Este mult mai mult decat o jucarie - este un prieten interactiv de care nu te vei plictisi niciodata!
Da o tura pe site si vezi tot ce stie sa faca Furby!

inapoi
SE INCARCA

Furby

Esti pe cale sa iesi de pe site-ul Furby.ro

Hasbro nu garanteaza ca termenii de confidentialitate ai site-ului cu care creezi o conexiune respecta standardele noastre.

Verifica intotdeauna termenii de confidentialitate ai unui site inainte de a oferi informatii personale.

Urmeaza sa parasesti site-ul Hasbro si sa accesezi site-ul Facebook. Daca ai un cont de Facebook, fa click pe 'Continua'. Daca nu ai un cont de Facebook, fa click pe 'Inchide'.

Folosind Facebook, accepti termenii si conditiile site-ului.

continua inchide
Inchide
No like oo-tye nah-bah!
Oops! Furby.com doesn't work this way.
Flip your iPad back.