Petrecerea se dezlantuie cu noii Furby Party Rockers!

Furby are noi tovarasi de petrecere!
Despre lansarea in Romania
Din ianuarie, simpaticele creaturi Furby Party Rockers te asteapta pe rafturile magazinelor, sa-i iei acasa si sa dai drumul la distractie!
Pana atunci, urmareste pagina de Facebook FURBY ROMANIA, pregatim surprize si concursuri, care implica si distractia cu Furby Party Rockers!
Despre Party Rockers
Noii Furby Party Rockers sunt mici, colorati si mereu gata de petrecere. Se potrivesc numai bine in palma, ca sa-i poti agita pana se dezlantuie total. Cu cat ii legeni mai tare inainte si inapoi, cu atat distractia se inteteste.
Spre deosebire de Furby, creaturile Party Rockers au personalitatea lor care nu se schimba, insa se manifesta cu atat mai intens cu cat ii legeni mai tare. Iar daca aduni mai multi la un loc, vor canta, vor dansa si se vor distra de minune impreuna. Bineinteles, si Furby e invitat la petrecere!
Ca si Furby, noii Party Rockers pot fi hraniti si ingrijiti prin aplicatia de mobil, disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android. Adevarate animalute de companie care te vor face sa razi in continuu.
Daca va plac si ii vreti, ramaneti aproape de noi: va pregatim concursuri si surprize distractive!

inapoi
SE INCARCA

Furby

Esti pe cale sa iesi de pe site-ul Furby.ro

Hasbro nu garanteaza ca termenii de confidentialitate ai site-ului cu care creezi o conexiune respecta standardele noastre.

Verifica intotdeauna termenii de confidentialitate ai unui site inainte de a oferi informatii personale.

Urmeaza sa parasesti site-ul Hasbro si sa accesezi site-ul Facebook. Daca ai un cont de Facebook, fa click pe 'Continua'. Daca nu ai un cont de Facebook, fa click pe 'Inchide'.

Folosind Facebook, accepti termenii si conditiile site-ului.

continua inchide
Inchide
No like oo-tye nah-bah!
Oops! Furby.com doesn't work this way.
Flip your iPad back.